Epiroc

Epiroc

CLIENT: Epiroc

LOCATION: Perth Airport Landside

PROJECT STATUS: Completed 2019

PROJECT SIZE: 1500 SQM plus site works

PROJECT OVERVIEW

Designfit was awarded the tender to redesign and re-fit the administration building, internal spaces and workshop areas within the existing building at Perth Airport.

Works involved detailed review of existing commercial spaces, ergonomic redesign to accommodate increased staff levels as well as to incorporate new branding and break out spaces. Exterior landscaping was included in the project to provide staff recreation opportunities within the property. The fitout was to be simple yet high quality and sought to create a memorable experience for clients and staff.

​As a point of difference custom meeting pods were installed. Taking inspiration from the client’s own industry plant and equipment, in this case “pit vipers” used in their onsite operations. These were designed and fabricated in house by Designfit and provide a point of interest as well as a useful space during day to day operations.

PROJECT GALLERY

CAPABILITY STATEMENT

DOWNLOAD CAPABILITY STATEMENT

MORE PROJECTS

Solstad Farstad2021-04-28T08:51:07+00:00